Durea is mode in wijdtematen!

“Bredere voeten? Geen probleem met Durea schoenen en JS Schoenen”

Wat een grote Durea collectie hebben jullie in huis! We horen het vaker van onze klanten, we leggen ons steeds meer toe op comfortabele schoenmode en daar hoort een uitgebreide collectie van Durea bij.

Durea is een combinatie van modeschoenen, met een comfortabele en vooral ook stevige pasvorm. De voetbedden van Durea schoenen zijn uitneembaar, waardoor ze geschikt zijn voor een eigen inleg- of steunzool. De gebroken leest zorgt voor een perfecte sluiting in de hiel, maar genoeg ruimte voor de voorvoet. De zool van een Durea schoen is stevig of zelfs iets verstijfd, waardoor de voet optimaal wordt ondersteund en ontlast bij het afwikkelen.

We hebben veel collectie op wijdtes H (breed voettype) en wijdte K (extra breed voettype). Hierdoor kunnen onze klanten met “lastige” voeten (wij vinden dat vaak wel meevallen hoor ;)), toch goed slagen in leuke bikerboots, sneakers of halfhoge schoenen.

Kom naar onze winkel voor een uitgebreid advies en tip: laat ons uw voeten eens opmeten, voor een goede maat en breedte bepaling!

Team JS Schoenen & Voetcomfort.

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *