Xsensible Limited Edition collectie!

“Een speciale editie, gelimiteerd verkrijgbaar!”

Wow, wat een zeer gave actie weer in samenwerking met onze partner Xsensible. Als Platinum dealer van Xsensible, hebben we de beschikking gekregen over 3 nieuwe Xsensible Ponte Vecchio modellen.

En gaaf zijn ze zeker geworden! Bestel ze via deze link of kom vanaf week 33 naar onze winkel om ze te passen. Reserveer uw maat via 0315-323839. Deze modellen zijn niet na te bestellen door ons, op = dus echt op!

Xsensible Stretchwalker ontwikkelt zich steeds verder door als een hippe vrijetijdssneaker met een goede pasvorm. Vanwege het succes van de nieuwe Next Generation sneakerlijn, hebben de designers bij Xsensible nu deze 3 modellen ontworpen. Deze zijn beperkt verkrijgbaar en daarom adviseren wij niet te lang te wachten met een bestelling of reservering.

Team JS Schoenen & Voetcomfort.

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *