Heeft u last van pijnlijke voeten? Of pijn hij het lopen? U bent bij ons aan het juiste adres. De podotherapeut is de specialist op het gebied van de voet en alle klachten die daaruit voortkomen. Afhankelijk van uw klachten, kan een therapie bijvoorbeeld bestaan uit:

  • het aanmeten van therapeutische zolen (ook wel inlegzolen of steunzolen genoemd)
  • medical taping
  • behandeling van een likdoorn of ingegroeide teennagel
  • een schoenadvies en meer…

De podotherapeut is specialist op het gebied van de voet en alle klachten die daaruit voortkomen. Meer informatie vindt u op de website van Voetencentrum Wender, locatie Gaanderen.

Bekijk hier wie uw podotherapeut is in Gaanderen en maak direct een afspraak!

Specialisten

Binnen de praktijk van Voetencentrum Wender is veel specialistische kennis aanwezig. Denk hierbij aan voetzorg voor diabetici, reumapatiënten en (top)sporters. Op deze manier bent u bij ons altijd in goede handen en kunnen wij u de voetzorg bieden die u nodig heeft.

Maak een afspraak

JS schoenen & Voetencentrum Wender

U kunt bij JS Schoenen & Voetcomfort in de winkel terecht bij de podotherapeut Mark Schreurs. Hij biedt u naast zijn diensten als podotherapeut, ook behandeling van sport gerelateerde klachten aan en geeft sportadviezen. Mark is naast podotherapeut, ook sportpodotherapeut. Mark is op afspraak bij ons aanwezig en maakt gebruik van de ingerichte behandelruimtes. In deze behandelruimte kan door middel van de nieuwste technieken, zoals een 3D voetscan, gekeken worden naar de oorzaak van pijnklachten. Op basis van een vastgestelde oorzaak stelt de podotherapeut een behandelplan voor u op. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat u op maat gemaakte inlegzolen of een schoenadvies (of beiden) krijgt, waarmee de pijn verholpen of verminderd wordt.

Bel voor een afspraak op de dinsdagen in de behandelkamer: 088-4547700 (centrale praktijk Voetencentrum Wender en agendabeheer).

Tevens is elke dinsdag podotherapeut Maxim bij ons aanwezig in de behandelruimte en is elke donderdag podotherapeut Froukje bij ons aanwezig. U kunt voor de regio Doetinchem ook bellen voor een afspraak aan huis.

Voetmax Orthopedie

Ook kunt u bij ons terecht voor het aanmeten van (semi) orthopedische schoenen. Dit kan via orthopedisch schoentechnicus Harold Koster van Voetmax.

Voor meer informatie en vergoedingen, verwijzen wij u door naar de website van Voetmax. Harold is maandelijks bij ons aanwezig voor een consult. Voor een afspraak, kunt u het beste bellen met Voetmax: 088-4547799.

Inloopspreekuur bij JS Schoenen & Voetcomfort

Naast afspraken in de behandelruimte, is het tevens mogelijk om eens per maand aan te komen in de winkel voor een vrijblijvende voetencheck. Hierbij kunt u vragen stellen aan de podotherapeut en deze kan beoordelen of podotherapie voor u gewenst of noodzakelijk is. Deze afspraak neemt ongeveer 15 minuten in beslag en is een gratis consult.

Bel voor een afspraak voor het inloopspreekuur: 0315-323839 (telefoonnummer JS Schoenen & Voetcomfort). In het nieuwsoverzicht op deze website worden de inloopspreekdagen aangekondigd, ruim van te voren.

Mark
(sport) podotherapeut

Mark is naast reguliere podotherapeut, ook sportpodotherapeut. En kan dus ook bij sportgerelateerde klachten, ingezet worden.

Froukje
Podotherapeut

Froukje is iedere donderdag bij ons aanwezig en het is ook mogelijk dat Froukje op huisbezoek komt. Dit kan uiteraard door middel van een afspraak.

Harold
Orthopedisch schoentechnicus

Harold is maandelijks aanwezig voor het aanmeten van (semi) orthopedische schoenen via Voetmax Orthopedie. U kunt ook hiervoor bij ons terecht.

Maxim
(sport) podotherapeut

Maxim is iedere dinsdag aanwezig. Naast podotherapeut is Maxim ook gezondheidswetenschapper en bezig met het implementeren van nieuwe innovaties binnen de voetenwereld. Hij beschikt over veel kennis van het menselijk lichaam.

Niels
Podotherapeut i.o.

Niels verzorgd iedere zaterdagochtend de uitgiftes van de podotherapeutische zolen. Daarnaast kan Niels met zijn kennis van schoenen, een schoenadvies verzorgen op maat.

Dane
Adviseur Pasvormschoenen

Wilt u een combi afspraak, podotherapie en samen kijken naar schoenen? Dan kunt u vragen naar Dane. De adviseur pasvormschoenen kijkt mee met schoenen én zolen.

Maak een afspraak