DESIGNED FOR WALKING: WOLKY!

Al jaren is Wolky een van de best verkochte schoenmerken in onze winkel en webshop. Wolky kenmerkt zich door de unieke modellen en schoenen met een ultieme pasvorm: voorzien van de speciale en gepatenteerde Wolky inlegzool. De meeste modellen hebben een uitneembaar voetbed, waardoor de schoenen van Wolky over het algemeen zeer geschikt zijn voor een eigen steun- of inlegzool

HET UNIEKE VAN WOLKY SCHOENEN

Trek een paar Wolky’s aan en je merkt meteen: voeten houden van Wolky! Comfort is het uitgangspunt. Met een antomisch gevormd voetbed en een doordacht ontwerp van leest en pasvorm, maar ook volop aandacht voor styling en kleur, een afgewogen materiaalkeuze en een gedegen afwerking. Wolky gaat al meer dan dertig jaar voor kwaliteit en staat voor langdurig plezier van een modieuze schoen met een herkenbaar design en dito comfort.

Bekijk hier de wolky schoenen

OER-HOLLANDS FAMILIEBEDRIJF

Wolky is een oer-Hollands familiebedrijf dat sinds 1982 een uitgebreide collectie damesschoenen heeft opgebouwd: van sandalen, schoenen en pumps tot klompjes (muilen) en laarzen. Voor heren is daar een speciaal label aan toegevoegd: Cloud 9. Tot ver buiten de landsgrenzen heeft Wolky een goede naam opgebouwd en met meer dan 2000 verkooppunten wereldwijd vinden de schoenen hun weg naar consumenten van alle denkbare nationaliteiten.

HERKENBARE STIJL

In de jaren na de introductie van het eerste model, de Alto, breidde de collectie steeds verder uit en ontwikkelde Wolky een heel eigen, unieke en herkenbare stijl. Een stijl die wordt gekenmerkt door kwaliteit, comfort, een modieuze uitstraling en vernieuwing. Ieder seizoen komen er nieuwe modellen op de markt. Telkens ietsje anders, telkens weer vernieuwend. Maar altijd met behoud van datgene wat aan de basis ligt van het succes van Wolky: een innovatief kwaliteitsproduct met een herkenbare stijl.

EERLIJK PRODUCT EN CHROOMVRIJ LEDER

Bij Wolky worden steeds meer milieuvriendelijke materialen gebruikt, zoals leer dat aan de strengste eisen voldoet en gerecycled rubber voor de zolen. Een groot deel van de collectie bestaat uit schoenen met een binnenvoering van chroomvrij gelooid leder. Ideaal dus voor mensen met een chroomallergie (ook wel leerallergie genoemd). Daarnaast is het natuurlijk ook beter voor het milieu. De schoenen zijn te herkennen aan het chroomvrije logo op de schoenendoos.

Bekijk hier de wolky schoenen