Maak kennis met ons!

Mooi gezond

Mooie schoenen, gezonde schoenen en het liefst natuurlijk allebei. Trendy comfort noemen we dat ook wel. Dat is wat JS Schoenen & Voetcomfort voor u in petto heeft. Want uw voeten wilt u niet verwaarlozen. Daarvoor zijn ze gewoon té belangrijk. Wij zien het daarom als onze taak om u te voorzien van schoenen die uw fysieke gezondheid verbeteren. Tegelijkertijd wilt u gewoon goed voor de dag komen. Een schoen mag gezien worden. Op kantoor, thuis, in uw vrije tijd, tijdens een feest of in welke setting dan ook.

JS Schoenen & Voetcomfort: online en offline

Helaas worden veel schoenen niet meer gemaakt voor de lange duur. Dat is het gevolg van de zogenaamde wegwerpcultuur die simpelweg ‘slechte producten’ voortbrengt. Gelukkig zijn er nog altijd schoenfabrikanten die daar vol tegenin gaan en hoogwaardige schoenen maken. Die schoenen vindt u bij JS. We kennen de eigenschappen van deze merken als onze eigen broekzak. En aangezien wij nogal van het persoonlijke contact zijn, weten we ook welke schoen het beste bij ú past.

Wij geloven in de kracht van een online en offline wisselwerking. JS biedt daarom een goedgevulde online shop naast een stenen winkel. En die winkel runnen we al een tijdje.

Onze geschiedenis

Al sinds 1933 worden in ons pand schoenen verkocht. Eerst onder de naam Sprenkelder en later pronkte de naam Hazelbekke op de gevel. De huidige naam JS Schoenen & Comfort is een afgeleide van Jeannette Schoenmode: in 1978 gestart door de ouders van Dane Starink, de huidige eigenaar van JS. Deze gedreven ondernemer en schoenenfanaat verwelkomt u al sinds 2009 in een sfeervolle winkel. En áltijd met een brede lach, zelfs als De Graafschap de avond ervoor verloren heeft.

Vakkundigheid, gemoedelijkheid en kwaliteit

Namen en assortimenten veranderen, maar JS houdt vast aan die vertrouwde formule die al zó lang overeind staat. Dit is een plek waar u nog écht wordt geholpen door vakmensen die:

  • de tijd nemen en goed luisteren naar uw wensen;
  • een bak koffie met u drinken;
  • en die fraaie schoen vinden waarmee u weer lange tijd vooruit kunt.

Die formule klinkt misschien simpel, maar is vandaag de dag een stuk minder vanzelfsprekend. Gelukkig vindt u hier, in onze winkel in het Achterhoekse Gaanderen, nog altijd die combinatie van vakkundigheid, gemoedelijkheid en kwaliteit.

Kom het zelf ervaren of kijk alvast rond in onze webshop. Of neem contact op voor een afspraak!

Ons team staat voor u klaar

Dane
Bedrijfsleider

“Ik ben blij als klanten met een lach de deur uitgaan, als we hebben kunnen bijdragen aan hun loopgemak”.

Minka
schoenadviseur

“Ik sta voor een eerlijk advies, de klant staat centraal en ik neem ruim de tijd om tot de beste schoen te komen voor de klant”.

Renate
schoenadviseur

“Samen met de klant kijken we naar de best mogelijke schoenen. Het gaat bij ons niet alleen om het uiterlijk, maar ook om het draagcomfort van de schoen”.

NIENKE
SCHOENADVISEUR

”Al mijn hele leven zit ik in de schoenenbranche en vind het heerlijk om met de klant op zoek te gaan naar de juiste schoen!”

verisa
schoenadviseur

“Ik vind het leuk om klanten te helpen bij het vinden van de juiste schoen en waar ze tevreden mee de deur uit gaan”.

Siem
Backoffice

”Ik zorg ervoor dat de onlinekanalen up-to-date blijven, beheer van het voorraadsysteem en de webshop. Tevens ben ik af en toe ook in de winkel te vinden”.

Bowie
Happiness manager

“Bowie zorgt voor de glimlach!
WOEF!