WALDLÄUFER, COMFORTSCHOENEN VOOR EEN PASSENDE PRIJS!

Al jarenlang is Waldläufer een stille kracht in de winkel van Schoenmode Jeannette. De modellen van Waldläufer zijn vaak tijdloos, voorzien van een passend comfort en verkrijgbaar in diverse wijdtematen (G-H en K wijdtes). Waldläufer schoenen zijn geschikt voor een eigen steunzool, omdat alle modellen voorzien zijn van een uitneembaar voetbed (op sommige, met name sandaalachtige modellen na). Waldläufer gebruikt mooie en zachte leersoorten, zodat de schoen altijd comfortabel aan zal voelen. Waldläufer schoenen zijn er voor zowel dames als heren in diverse wijdtematen en modellen. Ook in onze collectie: de Orthotritt modellen van Waldläufer, geschikt voor reumatische voeten of diabetici, vanwege de stretch die de schoenen bieden.

DE SCHOEN DIE U NIET VOELT

Gemaakt om op te lopen. Tijdens uw leven leggen uw voeten heel wat kilometers af. Een goede, perfect passende schoen is volgens Waldläufer dan ook geen luxe, maar een noodzaak. Uw voeten zijn een belangrijk onderdeel van uw lichaam. Ze staan in verbinding met alle andere lichaamsdelen. De manier waarop u loopt heeft gevolgen voor de rest van uw lichaam en invloed op hoe u zich voelt.

Maak uw voeten blij. Daarom is iedere Waldläufer gemaakt om op te lopen. De schoen ziet er mooi uit én biedt een optimaal loopcomfort. Voor smalle voeten, brede voeten, dikke voeten, dunne voeten, moeilijke voeten en makkelijke voeten! Waldläufer werkt met verschillende wijdtematen, G, H en K wijdtes, voor de extreem volle voet zelfs M wijdtes. De unieke eigenschappen van Waldläufer schoenen:

Bekijk hier de waldläufer schoenen
  • Zacht en soepel bovenwerk
  • Comfortabele antibacteriële binnenvoering
  • Voetbreedtes G tot M
  • Een uitneembaar voetbed
  • Geschikt voor orthopedische inlegzolen
  • Smalle hiel voor perfecte sluiting
  • Licht in gewicht

BIJZONDERE EIGENSCHAPPEN VAN WALDLÄUFER SCHOENEN:

  • Wie Waldläufer zegt, zegt comfort. Een schoen van Waldläufer zit als gegoten. Iedere schoen is afgestemd op de unieke vorm van onze voeten. Waldlaufer werkt met zachte, soepele leersoorten, een uitneembaar voetbed, een smalle hielsluiting en verschillende breedtematen. Een schoen van Waldläufer weegt bijna niets, geeft bewegingsruimte aan uw tenen en ondersteunt uw voet optimaal. Hier blijft u op lopen!
  • Een comfortabele schoen voor ieder gelegenheid. De schoenen van Waldlaufer zijn heel divers, van een geklede pump, tot een comfortabel laarsje: Waldlaufer heeft het allemaal in de collectie.
  • Eerlijk Europees handwerk. De schoenen van Waldläufer worden in z’n geheel ontworpen en geproduceerd in Europa. In Schwannheim, Duitsland, worden de schoenen al sinds 1960 geproduceerd. In de Lugina fabriek worden jaarlijks zo’n 2,5 miljoen schoenen geproduceerd voor de hele wereld. Steeds meer mensen ontdekken het unieke comfort van Waldläufer. U bent gewaarschuwd: eens een schoen van Waldläufer, altijd een schoen van Waldläufer….
Bekijk hier de waldläufer schoenen