JS Schoenen aan Huis!

Donderdag 4 april tussen 14.00 en 16.00 uur in Varsseveld bij Den Es!

Bewoners van Zorgcentrum Den Es in Varsseveld opgelet: JS Schoenen komt bij u langs!

Donderdag 4 april zijn we met een uitgebreide collectie schoenen, verbandschoenen en pantoffels in de middag in Varsseveld (tussen 14.00 en 16.00 uur).

Wilt u gebruik maken van onze service, kom dan deze dag naar de centrale hal of restaurantgedeelte. Speciale wensen? Laat het ons vast weten via 0315-323839 of via de mail. Kent u iemand woonachtig in Den Es, die van deze service gebruik wilt maken? Bel of mail ons dan ook gerust voor meer informatie.

JS Schoenen & Voetcomfort introduceert JS Schoenen aan Huis. Een nieuw concept, waarbij de schoenwinkel naar u toekomt. Wilt u een persoonlijke afspraak plannen of wilt u weten waar we nog meer komen? Klik dan hier voor de mogelijkheden en agenda.

Team JS Schoenen & Voetcomfort.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *