Plan nu je afspraak in!

Gratis voetscan en advies van de podotherapeut van Voetencentrum Wender!
 
Maandagochtend 15 april is er weer een inloopspreekuur podotherapie. Podotherapeut Froukje, van Voetencentrum Wender, is op afspraak aanwezig voor behandeling van allerlei voetklachten, advies, schoenadvies én het maken van een professionele voetscan.
 
Wilt u hiervoor een afspraak maken? Dat kan, bel daarvoor met 0315-323839. Het inloopspreekuur is uitsluitend op afspraak te bezoeken en een afspraak duurt ongeveer 15 minuten. Deze afspraak is geheel vrijblijvend. Eventueel kan er een vervolgafspraak met de podotherapeut worden ingepland ter plekke.
Heeft u last van voetproblemen? Pijnlijke of vermoeide voeten? Twijfel dan niet langer en maak een gratis afspraak om te kijken welke klachten er kunnen zijn. Meer weten over vergoedingen en werkwijze? Kijk ook eens op de website van Voetencentrum Wender.
 
Team JS Schoenen & Voetcomfort.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *