JS Schoenen aan Huis!

Donderdag 18 april tussen 10.30 en 12.00 uur bij de Debbeshoek in Ulft!
Donderdag 18 april tussen 14.00 en 16.00 uur bij de Meulenbeek in Ulft!

Bewoners van Zorgcentra Debbeshoek en Meulenbeek opgelet: JS Schoenen komt bij u langs!

Donderdag 18 april zijn we met een uitgebreide collectie schoenen, verbandschoenen en pantoffels in de ochtend in Ulft bij de Debbeshoek en in de middag bij de Meulenbeek.

Wilt u gebruik maken van onze service, kom dan deze dag naar de centrale hal of restaurantgedeelte. Speciale wensen? Laat het ons vast weten via 0315-323839 of via de mail. Kent u iemand woonachtig in de Debbeshoek of de Meulenbeek, die van deze service gebruik wilt maken? Bel of mail ons dan ook gerust voor meer informatie.

JS Schoenen & Voetcomfort introduceert JS Schoenen aan Huis. Een nieuw concept, waarbij de schoenwinkel naar u toekomt. Wilt u een persoonlijke afspraak plannen of wilt u weten waar we nog meer komen? Klik dan hier voor de mogelijkheden en agenda.

Team JS Schoenen & Voetcomfort.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *