Kom naar onze JS Outdoorweek!

Alles voor de perfecte wandeling!
 
Wil jij pijnvrij wandelen? Ga je meedoen met de Achterhoekse Vierdaagse of ben je zelfs voornemens de Nijmeegse Vierdaagse te gaan wandelen? Dan kunnen wij u verder op weg helpen.
 
Onze schoenadviseurs helpen tijdens de JS Outdoor Wandelweek met de keuze voor de juiste wandelschoen. Naast merken als Lowa en Meindl, hebben we ook nieuw in ons assortiment Merrell. Van een lichte trailschoen, tot wat zwaardere type wandelschoenen, u bent bij ons aan het juiste adres.
 
Tijdens de wandelweek hebben we een aanbieding met ons nieuwe sokkenmerk Uyn: 3 halen = 2 betalen. We hebben voor hem en haar nieuwe modellen van dit comfortabele wandelsokken merk in huis. Onze schoenadviseurs vertellen er graag meer over! Wacht niet te lang, wandelen is gezond voor lichaam én geest, dus start vandaag nog!
 
Klik hier voor onze wandelschoenen collecties voor dames. Klik hier voor de wandelschoenen collecties voor heren.
 
Team JS Schoenen & Voetcomfort.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *