Alles weten over Xsensible?

Kom naar onze Xsensible Promotiedagen!
 
Xsensible is al jaren een topmerk in onze collectie. Heel veel mensen zijn fan geworden van dit unieke merk uit Berg & Dal nabij Nijmegen. Wat ooit in onze winkel begon met 2 modellen, is uitgegroeid tot een zeer grote collectie schoenen voor hem of haar.
 
Tijdens de promotiedagen, staat Xsensible bij ons centraal. U kunt uitgebreid schoenen testen, onze schoenadviseurs vertellen graag meer over dit merk met diverse wijdtematen (G-H of K) en modellen. Daarnaast ontvangt u bij aankoop van Xsensible schoenen, een mooie boodschappentas én handige lange schoenlepel cadeau.
 
Kom dus vanaf donderdag 16 mei naar onze Xsensible Promotiedagen en ervaar wat een goede schoen, voor u kan doen!
 
Klik hier voor onze online collectie van Xsensible.
 
Team JS Schoenen & Voetcomfort.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *