Voetklachten? Kom naar het inloopspreekuur podotherapie!

Alles voor de perfecte wandeling!
 
Onze Outdoorweek is van start. Dus wil je pijnvrij gaan wandelen en trainen voor bijvoorbeeld de Nijmeegse Vierdaagse, die mooie citytrip maken van de zomer of heerlijk hiken op vakantie. Dan is JS Voetcomfort het startpunt.
 
Naast een uitgebreide collectie wandelschoenen en veel comfortabele schoenmode, is er een samenwerking met Voetencentrum Wender. Podotherapeut Nicole is vrijdagochtend 10 mei aanwezig voor advies over voeten, het maken van een vrijblijvende voetscan en het geven van een schoenadvies. Eventueel kan, bij pijnlijke klachten, een vervolgafspraak worden ingepland voor het aanmeten van podotherapeutische inlegzolen.
 
Heeft u vragen aan de podotherapeut? Of wilt u dat er eens goed gekeken wordt naar uw voeten? Maak dan even een vrijblijvende afspraak via 0315-323839. Er zijn geen kosten verbonden aan dit consult. Kijk voor meer informatie eens op de website van Voetencentrum Wender en ontdek meer over de werkwijze!
 
Team JS Schoenen & Voetcomfort.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *