Xsensible laarsjes met ultieme afwikkeling!

“Na het succes van de veterboots, nu ook Xsensible laarsjes, model Ferraro!”

Superblij zijn we en trots, de nieuwe Xsensible collectie voor dames is compleet binnen. Op wijdte H (geschikt voor een iets bredere voet), is dit nieuwe model Ferraro binnen. Verkrijgbaar in een gave print of in zwartleder.

Door de ritssluitingen, is de instap gemakkelijk te maken. Model Xsensible Ferraro is gemaakt op een H wijdte en kent de Stretchwalker zool. Hierdoor geven deze Xsensible laarsjes het nodige comfort, demping voor de voet, maar ook veel ondersteuning.

Geschikt voor een eigen inlegzool. Kom ze even passen in onze winkel of bestel ze hier.

Team JS Schoenen & Voetcomfort.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *