De eerste modellen uit de nieuwe najaarscollectie van Xsensible zijn binnen!

“Weer veel vernieuwing en nieuwe kleuren”

Wat een collectie weer van Xsensible! De grootste collectie Xsensible schoenen vind u bij ons in Gaanderen. Kijk hier voor het online aanbod of kom even naar onze winkel voor een passend advies van onze schoenadviseurs.

De eerste sneakermodellen zijn binnen. Zowel wijdtes G als H (normaal tot iets breder en extra breed) zijn bij ons binnengekomen. Wij zijn verheugd om weer een grote collectie te mogen aanbieden. 

Naast een grote collectie voor de dames, hebben wij ook een groot aanbod voor heren. Ook hiervan zijn de eerste nieuwe modellen bij ons binnengekomen. Bent u nieuwsgierig geworden? Kom dan even aan! We verwachten medio september de collectie boots en laarsjes van Xsensible bij ons binnen. We houden u op de hoogte!

Team JS Schoenen & Voetcomfort.

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *