Inloopmiddag podotherapie: donderdag 7 september in Gaanderen!

“Na de zomer veel voetklachten door het dragen van verkeerd schoeisel”

Op donderdag 7 september is podotherapeut Mark Schreurs weer aanwezig voor een gratis inloopspreekuur. U kunt hiervoor een vrijblijvende afspraak inplannen (duur ongeveer 15 minuten) via ons telefoonnummer: 0315-323839.

Mark kan deze middag een scan van uw voet maken en kijken welke klachten er eventueel zijn. Na de zomer zijn er vaak voetklachten, zoals hielspoorachtige klachten, vanwege het dragen van verkeerd schoeisel, zoals platte teenslippers zonder ondersteuning en contrefort. Naast behandeling van voetklachten, kan Mark een schoenadvies geven. Eventueel is het mogelijk om een vervolgafspraak te plannen in de behandelkamer van Voetencentrum Wender, voor het aanmeten van een podotherapeutische inlegzool.

Voetklachten? Wacht niet te lang en onderneem actie!

Team JS Schoenen & Voetcomfort.

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *