Inloopspreekuur podotherapie: dinsdag 6 juni (ochtend)

“Pijnvrij de zomer in met de check door onze podotherapeut”

Podotherapeut Froukje is dinsdag 6 juni in de ochtend aanwezig voor een vrijblijvende voetencheck! Heeft u voetklachten en wilt u pijnvrij het zomerseizoen in? Dan kan de podotherapeut een oplossing bieden.

Podotherapeut Froukje is verbonden aan Voetencentrum Wender. Ze kan een voetencheck doen, een schoenadvies geven of kijken naar allerlei voorkomende voetklachten. Vanuit het inloopspreekuur, is het mogelijk om een vervolgafspraak in onze behandelkamer met de podotherapeut te plannen. Kijk voor meer informatie of de werkwijze eens op de website van Voetencentrum Wender.

Bel voor een vrijblijvende afspraak met ons nummer: 0315-323839. De afspraak duurt ongeveer 15 minuten en is dus kosteloos.

Team JS Schoenen & Voetcomfort.

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *