JS Schoenen & Voetcomfort dagsponsor Achterhoekse Wandelvierdaagse!

“Hemelvaartsdag geopend van 9.00 uur tot 13.00 uur”

Wederom is JS Schoenen & Voetcomfort verbonden als sponsor aan de Achterhoekse Wandelvierdaagse. Op woensdag 17, donderdag 18, vrijdag 19 en zaterdag 20 mei trekken de wandelaars weer door onze mooie Achterhoek.

Donderdag 18 mei, Hemelvaartsdag, komen de wandelaars voorbij onze winkel en daarom zijn wij ook speciaal geopend deze ochtend. Er is een DJ die zorgt voor sfeermuziek en er is een horecaplein op het grasveld naast de winkel. Kom de wandelaars gerust aanmoedigen!

Vrijdag 19 mei zijn we met een stand aanwezig op het Simonsplein in Doetinchem met meer informatie over de speciale Hiking schoenen van Xsensible Stretchwalker. Er is een passerie aanwezig en we leggen graag meer uit over deze unieke wandelschoenen.

JS Schoenen & Voetcomfort is dagsponsor in samenwerking met Xsensible! Wij willen samen laten zien dat mobiliteit en trendy comfortabele schoenen, heel goed samen gaan!

Graag tot ziens tijdens de wandeldagen of in onze winkel!

Team JS Schoenen & Voetcomfort.

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *