Vanaf 25 mei: Achterhoekse Wandelvierdaagse!

“De mooiste vierdaagse van Nederland”

Woensdag 25 mei start de Achterhoekse Wandelvierdaagse vanuit Doetinchem. Wandelspeciaalzaak JS Schoenen & Voetcomfort sponsort al jaren het event, dat de laatste 2 jaren door Corona helaas was geannuleerd.

De organisatie is blij met iedere deelnemer. Het is mogelijk om per dag in te schrijven. Hier maken veel wandelaars altijd gretig gebruik van. Het is mogelijk om 12, 20, 30 of zelfs 40 kilometer te lopen.

Woensdag 25 mei: dag van Gaanderen

Woensdag 25 mei trekt de tocht door een gedeelte van de Oude IJsselstreek en Gaanderen. Dan komt de tocht ook voorbij onze winkel. Er zal een hapje en drankje zijn en DJ Stefano zorgt voor muzikale omlijsting. Kom gezellig even kijken of wandel mee!

Meer informatie en inschrijving is te vinden op de website van de Achterhoek Vierdaagse.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *