Kom naar de Finn Comfort dag!

“Het geheim van Finn Comfort zit in de schoenen”

Kom zaterdag 21 mei naar de speciale Finn Comfort dag in onze winkel in Gaanderen. De gehele dag staan de modellen van Finn Comfort, voor hem als haar, in de spotlight. Onze schoenadviseurs vertellen graag meer over dit unieke merk, met het anatomisch gevormde voetbed.

Collectie Finn Comfort geheel vernieuwd

De collectie van Finn Comfort is geheel vernieuwd. De modellen hebben een trendy uitstraling, maar met behoud van de fijne Finn Comfort pasvorm. Bij aankoop van een paar Finn Comfort schoenen ontvangt u een Saicara voetenbad energie cadeau en een mooie Finn Comfort draagtas.

Bij Finn Comfort zit het geheim in de schoen! Kom het zaterdag 21 mei zelf ervaren in onze winkel: Hoofdstraat 41 Gaanderen. Kijk hier voor het online aanbod van Finn Comfort.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *