Laat je wandelschoenen APK keuren!

Wandelweek van 1 maart t/m 9 maart in Gaanderen

Wandelaars opgelet! Het voorjaar komt eraan en dus tijd om je wandelschoenen uit de kast te halen en erop uit te trekken. Maar twijfel je nu over je wandelschoenen? Kom dan tijdens de wandelweek even aan. Onze schoenadviseurs checken je wandelschoenen. Zijn ze nog goed? Dan krijgen ze een gratis opknapbeurt en onderhoudstips.

Maar wellicht zijn ze uitgelopen of aan slijtage onderhevig. Dan is het tijd voor nieuwe stappers. We hebben een ruime keuze van de merken Lowa, Duca Walking (nieuw), Dolomite, Xsensible Hiking en Meindl op voorraad, dus voor ieder zeker wat wils!

Kom even een kijkje nemen tijdens de Wandelweek en ontvang bij aankoop van een paar wandelschoenen, een gratis paar Lowa Merino Wollen sokken cadeau.

Team JS Schoenen & Voetcomfort.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *