Ook zo’n zin in het voorjaar?

De eerste nieuwe modellen van Xsensible zijn binnen én kleurrijk zijn ze!
 
We hebben al helemaal zin in het voorjaar. In de winkel is er nog een laatste beetje opruiming wintercollectie, maar ook zijn er al weer enkele nieuwe modellen binnen, waaronder van ons topmerk Xsensible.
 
De sportieve Xsensible Next Generation modellen zijn niet alleen super comfortabel, ze zien er natuurlijk ook nog eens hip en trendy uit. Veel trendy kleuren, waaronder een heel gaaf nieuw Xsensible Golden Gate model met magenta kleur, springen er echt uit!
 
Laat onze schoenadviseurs even meekijken in de winkel of bestel ze hier veilig en vertrouwd online. We verwachten de komende weken nog veel meer nieuwe modellen in huis.
 
Team JS Schoenen & Voetcomfort.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *