Iconisch model van Lowa bestaat al 25 jaar!

En ze zijn technisch sterk verbeterd!
 
Lowa Renegade is een iconisch model. Ze bestaan dit jaar 25 jaar en daarom hebben we bij JS Schoenen, nu extra veel voorraad van de Lowa Renegade Mid.

De modellen zijn lichter in gewicht geworden, 1170 gram per paar (heren) en 950 gram per paar (dames). Maar de stevigheid is gegarandeerd. Daarnaast hebben Lowa wandelschoenen altijd een perfecte teensprong, voor een makkelijke afwikkeling van de voet. 
 
Lowa Renegade modellen zijn voorzien van Goretex (waterdicht maar ademend). Daarnaast kennen ze de slijtvaste Vibram zolen, voor grip en stevigheid. Wilt u meer weten over Lowa wandelschoenen? Kom dan naar onze winkel in Gaanderen, waar onze schoenadviseurs meer kunnen vertellen. Klik hier voor de online selectie van Lowa.
 
Team JS Schoenen & Voetcomfort.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *