Speciaal voor bezoekers van Wandelcamping “Pluk de Dag”

Lowa wandelschoenen geven Iris meer energie!
 
 
Iris is verpleegkundige in de ouderenzorg en komt als Liefzorgt bij zorginstellingen waar voornamelijk ouderen wonen met lichamelijk en/of geestelijke problematiek.
 
Voor haar werk ontdekte Iris al de schoenen van JS Schoenen & Voetcomfort. Schoenen met net dat beetje meer ondersteuning, om het lekker vol te houden de hele dag. Maar Iris wandelt ook graag in haar vrije tijd om de stress van de dag los te laten en even helemaal een te worden met de natuur.
 
Wandelen deed Iris voorheen op gewone sneakers of op alledaagse schoenen, totdat ze bij JS Schoenen in aanraking kwam met de collectie van Lowa. Nu is wandelen nog aangenamer geworden!
 
Lowa Renegade wandelschoenen zorgen voor een perfecte ondersteuning van de voet, ze zijn waterdicht door het Goretex materiaal en wikkelen gemakkelijk af. Speciaal voor de campinggasten van Camping “Pluk de Dag”, ontvangt u bij aanschaf van wandelschoenen, 10% korting. Dit is geldig op de merken Xsensible Hiking, Lowa, Merrell, Meindl en Dolomite. Klik hier voor een online overzicht van onze merken. Online kunt u de actiecode: plukdedag invoeren bij uw bestelling. Maar op vertoon van de Campinggids van Camping Pluk de Dag, krijgt u ook in de winkel 10% korting op een aankoop.
 
Bij JS Schoenen & Voetcomfort wordt verder gekeken. Uw voeten worden opgemeten, er wordt gekeken naar de juiste lengte- én breedtemaat, waarna een advies wordt gegeven en rustig kan worden doorgepast. Altijd in een gemoedelijke setting en met een koffie verse koffie paraat! Wilt u een pasafspraak maken? Dat kan, bel 0135-323839 voor een afspraak. U kunt ook altijd zonder afspraak onze winkel bezoeken. Klik hier voor de openingstijden.
 
Iris én het team van JS Schoenen & Voetcomfort wenst u een fijn verblijft bij Camping Pluk de Dag én in onze mooie Achterhoek. We hopen u in onze winkel te mogen begroeten.
 
JS Schoenen & Voetcomfort
Hoofdstraat 41 Gaanderen.
 
Team JS Schoenen & Voetcomfort.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *