Dolomite wandeldagen!

“De ideale vakantieschoenen!”

Gaat u erop uit deze zomer? Maakt u deze vakantie de citytrip van uw leven? Heeft u beperkte koffer- of bagageruimte en wilt u maar 1 paar schoenen meenemen? Dan zijn de casual wandelschoenen van Dolomite ideaal!

Dit hippe lifestyle wandelmerk uit Noord Italië, heeft een vibram loopzool en veel modellen zijn uitgevoerd met Gore-Tex membraam. Dit zorgt voor waterdichtheid, maar wel een ademend effect voor de voeten.

Dolomite combineert stevigheid met comfort. Een ideale combinatie om lekker te lopen deze zomer. We hebben voor zowel hem als haar veel collectie in huis. Tevens maakt u tijdens de Dolomite Wandeldagen, op donderdag 22 en vrijdag 23 juni, kans om het aankoopbedrag terug te winnen!

Kom dus even aan in onze winkel voor een passend wandelschoenadvies!

Team JS Schoenen & Voetcomfort.

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *