Vitaliteit met JS Schoenen & Voetcomfort

“Kom naar onze stand in Schouwburg Amphion”

JS Schoenen & Voetcomfort zorgt voor een stukje mobiliteit, dit kan door een schoenadvies, een combinatie met de podotherapeuten van Voetencentrum Wender of door het aanmeten van juist schoeisel. Voor dagelijks, maar ook tijdens uw werk.

JS Schoenen & Voetcomfort laat tijdens het Achterhoekse Klasse Event, op zondag 6 november in Schouwburg Amphion, zien wat de mogelijkheden zijn. Op locatie in uw bedrijf? Of we ontvangen uw werknemers bij ons in de winkel of in de locaties van Voetencentrum Wender door heel Nederland.

Wilt u het Achterhoekse Klasse Event bezoeken? Met leuke stands, modeshows, optredens, een horecaplein en lifestyle? Kom dan even naar onze winkel en vraag naar de vrijkaarten die we mogen weggeven van de organisatie.

Graag tot ziens bij JS Schoenen & Voetcomfort!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *