De nieuwste modellen van Xsensible uit de Next Generation collectie zijn binnen!

“Comfortabele sneakers voor hem en haar”

Xsensible is vorig seizoen een nieuwe weg ingeslagen, met wellicht wel de meest comfortabele sneaker ooit gemaakt: model Xsensible Golden Gate. Voor zowel hem als haar brengt Xsensible dit najaar weer veel nieuwe collectie.

Xsensible Next Generation modellen zijn op wijdte G. Dat wil zeggen, voor een normaal tot iets breder voettype. Uiteraard komt er nog veel meer nieuwe collectie binnen van onder andere Xsensible, Durea, Wolky, Finn Comfort, Hartjes, Waldläufer en meer. We houden u op de hoogte.

Wilt u nu al de nieuwste Xsensibles passen? Maak een vrijblijvende pasafspraak via 0315-323839.

Team JS Schoenen & Voetcomfort

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *