Xsensible dealerdagen bij JS Schoenen & Voetcomfort

“Ik kan weer pijnvrij lopen dankzij mijn Xsensibles”

Vrijdag 15 en zaterdag 16 april zijn de speciale Xsensible dealerdagen in onze winkel in Gaanderen.

Deze dagen is er extra veel collectie voor zowel hem als haar aanwezig van Xsensible. De Stretchwalker collectie is helemaal vernieuwd en uitgebreider dan ooit. Er zijn diverse categorieën en wijdtematen aanwezig. Zo zijn er vele modellen uit de Hiking (wandel) collectie, maar zijn er ook veel nieuwe modellen uit de Next Generation sneakerlijn aanwezig om te proberen. 

Onze schoenadviseurs vertellen u er dit weekend graag meer over! Door de unieke zoolconstructie, wordt de afwikkeling van de voet makkelijker. Daarnaast is de zool stevig, maar is de tussenzool dempend. Zo wordt lopen weer zeer aangenaam!

Voor iedere klant hebben we tevens een leuke attentie! Bij aankoop van een paar Xsensible schoenen, ontvangt u een prachtige sierkaars van DIM kaarsen uit Terborg cadeau.

Wilt u liever een afspraak maken om te passen? Ook dit kan nog altijd: bel 0315-323839 voor een vrijblijvende afspraak.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *