Er zijn toch nog mogelijkheden, alleen anders dan u van ons gewend bent!

Nieuwe maatregelen, wat is nog mogelijk voor u als klant?

Er zijn nieuwe maatregelen aangekondigd vanuit de overheid om de opmars van de omnikron variant te stuiten. Dit houdt in dat de niet-essentiële winkels, de horeca en andere branches de deuren moeten sluiten. 

Goed nieuws! 

Volgens het RIVM vallen wij onder winkels voor zorg- en welzijnsmiddelen. Wij mogen u dus helpen in onze winkels. Zoals u van ons gewend bent helpen wij u graag met uw schoen-, voet- en/of klacht gerelateerde vragen. U kunt ook terecht voor uw afspraak met de podotherapeut.

Belt u voor een afspraak: 0315-323839.

De winkeldeur is gewoon geopend! Dus kom langs voor Click&Collect (ophalen van een bestelling), schoenreparaties of als u een afspraak heeft met de podotherapeut of orthopedisch schoenmaker (Voetencentrum Wender/Voetmax).

* Wij houden ons aan de door het RIVM opgestelde regelementen. Passen van schoenen gebeurd achter een passcherm en wij dragen een mondkapje. Ook u als klant dient een mondkapje te dragen, tenzij u een medische ontheffing heeft. U hoeft een medische ontheffing niet te laten zien.

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *