Koopzondag 26 september geopend met wijnproeverij van Alpenwijn!

Vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 september is Alpenwijn uit Doetinchem bij ons aanwezig voor een heerlijke wijnproeverij! De experts van Alpenwijn laten u de lekkerste wijntjes uit het Tiroler gebied proeven. Daarnaast is er de mogelijkheid om wijn te kopen naast onze winkel. Kom zondag 26 september naar onze winkel tussen 12.00 en 17.00 uur. De winkel is geopend met veel nieuwe collectie van merken als Xsensible, Durea, Wolky, Hartjes, Lowa, Piedi Nudi, Berkelmans, McGregor, Waldläufer en nieuw in onze collectie, het Italiaanse en stijlvolle Nero Giardini. Bekijk onze collectie in onze webshop of kom naar de winkel en parkeer gratis in winkeldorp Gaanderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *