KOM NAAR DE XSENSIBLE HIKING DAGEN: 20 OF 21 NOVEMBER!

De collectie van Xsensible Stretchwalker is almaar groeiende. Dat komt door de unieke zoolconstructies, die zorgen voor een prettige afwikkeling, demping en stevigheid voor de voeten. Dit najaar heeft Xsensible de collectie uitgebreid met de speciale Hiking collectie. Deze wandelcollectie is gebaseerd op hetzelfde zoolprincipe, alleen is de zool extra verstevigd voor het wandelen, zit er meer profiel onder de zolen en zijn de schoenen waterafstotend gemaakt.

Voor zowel hem als haar heeft Xsensible diverse modellen op de markt gebracht en deze zijn allemaal bij Schoenmode Jeannette verkrijgbaar én natuurlijk vrijblijvend te passen tijdens de Xsensible Hiking dagen.

Kom op vrijdag 20 of zaterdag 21 november naar de winkel voor meer informatie en uitleg over deze schoenen. Onze schoenadviseurs vertellen u er graag meer over. Voor elke klant is er tevens een leuke attentie én desgewenst, kunt u de schoenen uitproberen op onze loopband in de winkel.

Wij zien u graag tijdens de Xsensible Hiking dagen!

Team Schoenmode Jeannette

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *