WIN EEN PAAR XSENSIBLE STRETCHWALKERS TIJDENS DE XSENSIBLE WEEK!

Van vrijdag 9 oktober, tot en met zaterdag 19 oktober zijn er speciale Xsensible dealerdagen bij ons in de winkel. Er is een passerie aanwezig, zodat deze unieke schoenen, goed uitgetest kunnen worden! Iedere klant ontvangt een mooie luxe schoenlepel van Xsensible cadeau bij aankoop van een paar Stretchwalker schoenen én: onder alle kopende klanten, verloten we 1 paar Xsensible Stretchwalker extra!

Onze schoenadviseurs staan voor u klaar om uitleg te geven over deze speciale schoenen. Door de unieke zoolconstructie, zorgen Xsensible Stretchwalker schoenen voor een soepele afwikkeling. De voorvoet wordt ontzien en de hiel wordt ontlast tijdens het neerkomen van de voet door de demping in de zool. Het voetbed is uitneembaar, waardoor deze schoenen geschikt zijn voor een eigen inlegzool of steunzool van de podotherapeut of podoloog.

De Xsensible Stretchwalker modellen zijn uitermate geschikt voor staande beroepen, zoals zorggerelateerde beroepen. Naast een ruim aanbod voor dames, hebben wij ook de grootste heren collectie van de regio. Dus ook heren kunnen passen en uitproberen deze dagen!

Team Schoenmode Jeannette

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *