DINSDAGMIDDAG 7 JULI: INLOOPSPREEKUUR PODOTHERAPIE

Op dinsdagmiddag 7 juli is podotherapeut Mark Schreurs weer aanwezig voor een inloopspreekuur.

Heeft u last van voetklachten? Pijnlijke of vermoeide voeten? Dan is dit de kans om een vrijblijvende afspraak met de podotherapeut in te plannen en te kijken naar een eventueel behandelplan voor uw voeten!

De podotherapeut maakt een voetscan en kan kijken naar eventuele drukpunten en het voettype. Aan de hand daarvan kan een vervolgafspraak worden gemaakt. In sommige gevallen is een goed schoenadvies van de podotherapeut ook afdoende.

Bel voor een vrijblijvende afspraak met ons nummer: 0315-323839. Voor meer informatie over Voetencentrum Wender klik hier.

Team Schoenmode Jeannette


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *