DE SOKKEN MET GEFASEERDE COMPRESSIE!

De meeste sokken kennen drukklasse 1, lichte compressie en ze zijn opgebouwd uit verschillende delen, waarbij de meeste druk zich vormt aan de onderkant van de kuit. Ze zijn voorzien van comfortzolen voor optimale steun- en drukverdeling. Naadloze teensluiting en gemaakt van hoogwaardige cashmerino bamboo (ademend en vochtregulerend) en merino wol. Het materiaal geeft warmte in de winter en verkoeling in de zomer. Ook hebben wij sokken met drukklasse 2, deze geven meer compressie en zijn geschikt voor mensen met bijvoorbeeld dunne kuiten, mensen die gewend zijn om (steun)kousen te dragen of voor mensen die het prettig vinden om meer compressie te krijgen.

Deze sokken zorgen voor een sneller herstel na een inspanning, zijn tevens ook zeer geschikt voor mensen die een staand beroep hebben (denk aan horeca, kappers, winkelpersoneel, etc.). Het helpt ook spataderen te voorkomen en zorgt voor een snelle en goede doorbloeding. Sockwell is wellness voor uw voeten!

Tevens is er een sportlijn, geschikt voor wandelen en hardlopen en een speciale lijn voor gevoelige voeten (de diabetes lijn). Deze sokken zijn lichtjes geweven en geven geen druk. Verder zijn deze naadloos en zorgen ze voor een gezonde drukverdeling. Bij de tenen is extra ruimte gelaten. Deze sokken zijn geschikt voor diabetici, reumatische voeten of zeer gevoelige voeten. De sokken uit de diabetes lijn van Sockwell zijn tevens naadloos. Deze naadloze sokken zorgen ervoor dat u geen verkeerde druk of schaafplekjes kunt krijgen van uw sokken.

De prijzen zijn € 19,95 of € 27,95 per paar.

Er zijn regelmatig probeerdagen/testdagen bij ons in de winkel. Houdt u hiervoor de nieuwsberichten op onze webshop in de gaten of schrijf u in voor onze digitale nieuwsbrief!

Bekijk hier de Sockwell sokken Bekijk hier de Sockwell sokken