ons nieuwe gezondheidsconcept

Smoothies verkrijgbaar bij JS Schoenen & Voetcomfort

Bij JS Schoenen & Voetcomfort staat gezondheid hoog in het vaandel. Wij vinden dit heel belangrijk en willen onze klanten ook de kans bieden om meer dan alleen schoenen bij ons te kopen. 

In samenwerking met SmoothUtrecht hebben wij een plan opgemaakt. Wat startte als een grappig idee, werd uiteindelijk werkelijkheid.

Onze klanten kunnen via onze webshop smoothies bestellen en deze dan op de zaterdag bij ons in de winkel afhalen. Nick van SmoothUtrecht, zal deze smoothies vers bereiden en gekoeld afleveren.

Wij streven ernaar een bijdrage te kunnen doen aan de gezondheid van onze klanten en omgeving. Het gaat bij ons niet alleen om voetcomfort maar om het geheel. 

Heeft u verder nog vragen en bent u benieuwd naar de smoothies? Neem gerust contact met ons op.

mAAK KENNIS MET ONZE SMOOTHIES

Over smoothutrecht

Boost je dag

Welkom bij SmoothUtrecht. 100 starters in Utrecht op weg helpen naar een gezonde leefstijl! Dat is mijn missie. Want gezond maakt ook écht gelukkiger! Een gezonde dag start natuurlijk in de ochtend. Genieten van een gezond ontbijt en je boost je dag!

Een verse smoothie maken is best wel wat werk. Fruit snijden, in de blender stoppen en de keuken schoonmaken. Om te voorkomen dat je haastig en gestrest je eigen smoothie in elkaar staat te flansen, bezorg ik overal in Utrecht op werkdagen tussen 06:00 en 12:00. In de weekenden doe ik dat tussen 08:00 en 12:00.

Dit voorkomt voor jou dus best wel wat gedoe in de ochtend. Hierdoor kun je alle uitdagingen die gedurende de dag op je afkomen aan. Jou hiermee op weg helpen is de reden dat ik SmoothUtrecht ben begonnen.

Denk je nu: dit gaat echt over mij! Ik hoor dan graag van je, neem gerust een kijkje op onze website.

Go VEGAN!

Naast mijn missie vind ik dierenwelzijn ook erg belangrijk. Ik kies er hierdoor voor om de producten op basis van volledig vegan (en dus lactosevrije) recepten samen te stellen. 100% puur natuur en zonder toevoegingen. 

Ik bezorg in heel Utrecht met een gewone bezorgfiets. Dus ook geen elektrische! Dit is een bewuste keuze, want ook elektrisch rijden heeft zijn invloed op het milieu. Grondstoffen zoals lithium worden vaak onethisch gedolven. En wat is er mis met zelf te trappen?