Finn Comfort kent vele fans

Finn Comfort schoenen worden gemaakt in Duitsland. En dat gebeurt met oog voor detail. Een deel van de collectie wordt zelfs nog met de hand genaaid in plaats van met de naaimachine. De Duitse schoenmaker blinkt uit met het anatomisch gevormde voetbed, wat zorgt voor een optimale ondersteuning van de voeten.

Finnamic werkt

Met diverse wijdtematen en leesten biedt Finn Comfort voor velen een oplossing. Voor mannen en vrouwen. “Zeker als je een staand beroep hebt of veel moet lopen dan biedt Finn Comfort uitkomst”, verzekert Dane van JS schoenen. “Dan zijn met name de Finnamic modellen geschikt, dankzij de rond aflopende zool en verstevigde loopzool. Die ontlasten niet alleen de voet, maar stimuleren ook de afwikkeling. Daarnaast is Finnamic gewoon een geweldige, eigenzinnige sneaker om te zien. Een schoen waarmee je graag gezien wordt.”

Bekijk hier onze Finnamic modellen

Sandalen van Finn Comfort

Finn Comfort is ook onlosmakelijk verbonden met de zomer. Dit merk heeft namelijk een mooie collectie sandalen, ook weer voor man en vrouw. Dane: “En in de zomer wil je natuurlijk ook gewoon kwaliteit. Ik zeg altijd: waarom zou je in die maanden inleveren op comfort en gezondheid? Met sandalen van Finn Comfort kun je daarom rekenen op een perfecte pasvorm en ondersteuning van de voet. Voor dames hebben we ook sandalen met een dichte hiel verkrijgbaar.”

Bekijk de sandalen van Finn Comfort

Onze podotherapeut is fan van Finn Comfort

De voetbedden zijn altijd uitneembaar en dus geschikt voor een eigen inlegzool of steunzool. De goede sluitingen in de hiel maken schoenen van Finn Comfort ook zeer geschikt als je een Hallux Valgus klacht hebt of bijvoorbeeld een smal hielgedeelte. “Maar ook als onze podotherapeut ziet dat je een doorgezakte voet hebt of hielspoor, dan kan dit merk al snel verlichting en ondersteuning bieden”, zegt Dane. 

Trouwe klanten van Finn Comfort zeggen: eenmaal Finn Comfort, altijd Finn Comfort. Die loyaliteit zorgt voor een steeds grotere schare fans, want het verhaal van dit merk blijft zich verspreiden. Op de website van Finn Comfort pronkt niet voor niets: Finn Comfort is trots op haar internationale fan community.

De voordelen van Finn Comfort schoenen op een rij

  • Anatomisch gevormd voetbed voor fijne voetondersteuning
  • Ideaal voor staande beroepen
  • Beschikbaar in diverse wijdtematen
  • Duitse degelijkheid (lees; lange levensduur)
  • Verlicht of voorkomt verschillende voetklachten
Bekijk onze Finn Comfort modellen

“En als je eerst wat metingen wilt doen om te bepalen welk model het meest geschikt is voor jouw voet, dan ben je van harte welkom in onze winkel”, zo besluit de enthousiaste gastheer van JS schoenen.