MEPHISTO, COMFORT EN MODE UIT FRANKRIJK!

Schoenmode Jeannette is de Mephisto dealer van Oost-Gelderland. Het franse topmerk kenmerkt zich door kwaliteit, het Mephisto soft air voetbed en het unieke shock absorber systeem. Dit zorgt voor een comfortabel gevoel in de schoen en demping bij het neerkomen van de voet.

Mephisto schoenen zijn geschikt voor eigen inleg- of steunzolen. Het geheim zit in de schoenen, het innovatieve Soft Air systeem zorgt voor het optimale comfort in alle Mephisto modellen. De flexibele, duurzaam-elastische en extreem zachte Soft Air tussenzool vermindert bij het neerkomen van de voet harde schokken tot een absoluut minimum. Mephisto schoenen zijn daarom ook uitermate geschikt voor mensen met hielspoorachtige klachten (hielspoorklachten) of zelfs rugproblemen. Gewrichten, zoals tussenwervelschijven en de wervelkolom, worden beschermd als u loopt. Vermoeide voeten behoren met Mephisto tot het verleden.

Bekijk hier de Mephisto schoenen

FLUWEELZACHT LOPEN

Als aanpassing op het rechtop lopen, vertonen mensen voeten een hoog anatomische en functionele complexiteit. In de voet vinden we een kwart van ongeveer 220 botten die zich in het menselijk lichaam bevinden. Om het meest (pijn)gevoelige gedeelte van de voet tijdens de dagelijkse wandeling tegen harde stoten te beschermen (tijdens het neerkomen van de voet), heeft Mephisto elk model voorzien van de internationaal gepatenteerde Soft-Air technologie.

MEPHISTO SCHOENEN KOPEN IN DE ACHTERHOEK!

Schoenmode Jeannette heeft een ruim assortiment Mephisto schoenen voor hem en haar! Bekijk hier ons assortiment van Mephisto, shop online of kom voor het juiste advies voor uw voeten naar onze winkel in Gaanderen (op 5 kilometer van Doetinchem). Gratis parkeren voor de deur!

Bekijk hier de Mephisto schoenen