FINN COMFORT, ULTIEME COMFORTSCHOENEN UIT DUITSLAND!

Wij zijn officieel dealer van het Duitse comfortmerk Finn Comfort. Finn Comfort kent verschillende soorten pasvormschoenen, leesten en modellen. Ze zijn allemaal voorzien van een uitneembaar voetbed, dus ook geschikt voor mensen met een eigen voetbed/inlegzool. Het voetbed is vrij stevig, maar toch ook comfortabel. De stijve loopzool zorgt ervoor dat de voet wordt ontlast, zodat er niet veel druk op de (voor)voet komt. Finn Comfort werkt met diverse wijdtematen en zijn geschikt voor smalle tot extra brede en volle voeten. Een model die steeds vaker terugkomt, is het Finnamic model van Finn Comfort. Deze schoenen hebben een iets “rond” af lopende zoolconstructie, wat zorgt voor verlichting van de rug, voorvoet en hiel. Finnamic schoenen zijn ook vaak een oplossing bij een doorgezakte voorvoet, rugklachten of hielspoorproblemen.

SCHOENEN DIE U MAKKELIJK VERDER BRENGEN

Schoenen die u helpen om langer lekker te lopen zonder vermoeid te raken. Een utopie? Nee dus! Het Duitse pasvormschoenenmerk FinnComfort heeft een innovatieve schoenenlijn ontworpen met de naam Finnamic, die de afwikkeling van de voeten tijdens het wandelen gemakkelijker maakt. Iedere stap kost daardoor minder energie. Het geheim zit in de speciaal gevormde zool, die aan de voor- en de achterkant een uitgekiende ronding heeft, maar in het midden vlak is. Let wel, het zijn dus geen “wiebelschoenen”, maar stabiele stappers, ontwikkeld op basiv an orthopedische kennis.

Omdat ook hier de juiste lengte- en breedtemaat van het grootste belang zijn om optimaal comfort te kunnen garanderen, vraagt dat om deskundig pasvormadvies. Bij Schoenmode Jeannette staan vakkundige medewerkers voor u klaar om dit advies te kunnen geven. Bezoek ook elk seizoen de FinnComfort of Finnamic dagen bij Schoenmode Jeannette. Een FinnComfort specialist is deze speciale dag aanwezig in onze winkel met extra veel voorraad en extra advies op het gebied van Finn Comfort of Finnamic schoenen. Voor data en meer informatie, houdt u onze website met het laatste nieuws in de gaten: www.schoenmodejeannette.nl/nieuws

Bekijk hier de Finn Comfort schoenen

FINN COMFORT: DUITSE DEGELIJKHEID EN COMFORT

Het schoenenmerk Finn Comfort is in de jaren tachtig van de vorige eeuw ontwikkeld op basis van medische inzichten en wordt nog steeds geheel in Duitsland geproduceerd. Het merk richt zich met name op consumenten, die comfortabel en gezond willen lopen. Alle dames- en herenschoenen zijn van zeer hoge kwaliteit en hebben een verwisselbaar, kurken voetbed, zodat ook de eigen steunzool in de schoenen kan. Voor vrijwel elke voet zijn er unieke leesten, die de voeten optimale steun en de tenen volop bewegingsvrijheid bieden.

Het geheim bij Finn Comfort zit eigenlijk “in de schoen”, het lichaam reageert rustig op deze schoenen, vanwege de stabiliteit, het comfort en de demping die deze schoenen brengen. De optimale pasvorm verzekert een schokabsorberende en natuurlijke afwikkeling van de voet. Het draagcomfort wordt gecombineerd met een eigentijdse uitstraling.

Finn Comfort schoenen worden nog grotendeels met de hand vervaardigt uit de beste leersoorten en met de beste materialen.

Bekijk hier de Finn Comfort schoenen