Xsensible Dealerweekend bij JS Schoenen & Voetcomfort

“Gratis strandtas bij aankoop van Xsensible schoenen”

Donderdag 20, vrijdag 21 en zaterdag 22 april zijn er Xsensible dealerdagen in onze winkel. Voor iedere klant is er wat lekkers bij de koffie en er is extra veel collectie van Xsensible Stretchwalker aanwezig in onze winkel.

Er is uitleg van onze schoenadviseurs, waarbij ook het proberen en het passen van diverse verschillende Stretchwalker modellen centraal staat. De voet wordt opgemeten, om tot een juiste breedte- en lengtemaat te komen.

Daarnaast is er voor iedere kopende klant een prachtige grote strandtas. Én, komt u zaterdag 22 april, dan kunt u ook verse smoothie proberen van Smoothutrecht.

Team JS Schoenen & Voetcomfort.

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *