Vrijblijvend inloopspreekuur podotherapie

“Doe de gratis voetencheck”

Podotherapeut Mark Schreurs, van Voetencentrum Wender, is maandagochtend 8 mei bij ons aanwezig voor een inloopspreekuur. De podotherapeut kan helpen bij voetproblemen.

Heeft u pijnlijke of vermoeide voeten? Of wenst u een schoenadvies van de podotherapeut? Maak dan een vrijblijvende afspraak via 0315-323839. Mark kan een voetscan maken en drukpunten detecteren. Ook is Mark sportpodotherapeut. Dus heb je last bij het sporten of wandelen, dan kun je ook hiervoor dit consult inzetten. Neem dan altijd je schoenen, sportschoenen of wandelschoenen mee ter beoordeling.

Het consult zal ongeveer 15 minuten in beslag nemen. Eventueel kan een vervolgafspraak met Voetencentrum Wender worden ingepland op 1 van de locaties van Voetencentrum Wender in de regio. Het consult is gratis. Kijk ook eens op de website van Voetencentrum Wender, voor meer informatie over de werkwijze en vergoedingen.

Team JS Schoenen & Voetcomfort.

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *