Dinsdagochtend 28 februari: inloopspreekuur podotherapie

“Gratis voetencheck door podotherapeut”

Klaar met vermoeide voeten? Heeft u last van pijnlijke voeten of vragen over uw schoenen, steunzolen of voetgerelateerde klachten? Dan is dit het moment om er iets aan te gaan doen. Zo kunt u fluitend het voorjaar in straks.

Op dinsdagochtend 28 februari is Mark Schreurs, podotherapeut van Voetencentrum Wender, aanwezig voor behandeling van allerlei voetklachten. Bel voor een vrijblijvende afspraak: 0315-323839. De afspraak zal ongeveer 15 minuten duren. Mark kan een voetscan maken en van daaruit voetklachten detecteren. Ook kan Mark adviseren over schoenen, zolen of adviseren in andere voetgerelateerde klachten. Eventueel kan een vervolgafspraak, voor het aanmeten van steunzolen, worden gemaakt in de behandelkamer.

Twijfelt u al langer om een afspraak te maken? Dan is dit een laagdrempelige kans om eens kennis te maken met het werk van de podotherapeut. Bel 0315-323839 voor een afspraak.

Team JS Schoenen & Voetcomfort.

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *