Inloopspreekuur op maandag 30 januari

“Maak een vrijblijvende afspraak met de podotherapeut van Voetencentrum Wender”

Maandagmiddag 30 januari is er weer een inloopspreekuur podotherapie in onze winkel. Maak bij beginnende voetklachten, nu een gratis afspraak voor een uitgebreide voetencheck.

Podotherapeut Mark Schreurs van Voetencentrum Wender, is bij ons aanwezig tussen 13.00 en 17.00 uur. Mark kan een voetscan maken om drukpunten te detecteren, een schoenadvies geven of vragen beantwoorden over veel voorkomende voetproblemen. Indien noodzakelijk, is het mogelijk om daarna een afspraak bij Voetencentrum Wender in te plannen voor het aanmeten van bijvoorbeeld podotherapeutische inlegzolen.

Wilt u meer weten over Voetencentrum Wender en onze fijne samenwerking? Kijk dan ook eens op de website van Voetencentrum Wender. Hier vind u ook meer informatie over de werkwijze en over vergoedingen.

Team JS Schoenen & Voetcomfort.

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *