Donderdag 24 november in Gaanderen!

“Uit liefde voor uw rug”

Hielspoor? Gewrichtsartrose? Hallux? Rugklachten? JOYA HELPT!

Kom op donderdag 24 november naar de gratis Joya testdag in Gaanderen. Nieuw in onze collectie: het Zwitserse topmerk Joya. Tijdens deze speciale dag is verkoopspecialist Randy Bours van Joya aanwezig tussen 10.00 en 16.00 uur.

Een afspraak maken is gewenst: 0315-323839.

Hielspoorklachten?

Joya schoenen verlichten direct. De pijnlijke drukpunten worden door het elastische materiaal in de zool direct verlicht. Wat is het geheim? De uniek zachte elastische zool zorgt voor veel verlichting. Elke stap met een Joya schoen brengen je in een fractie van een seconde in gewichtsloosheid. Hierdoor worden de gewrichten ontzien. Probeer het tijdens de Joya testdag en u zult het direct ervaren bij het lopen.

Hallux Valgus klachten?

Joya schoenen helpen in veel gevallen ook bij kniepijn, rugpijn en andere gewrichtsproblemen, zodat u weer aangenaam kunt lopen. Zeker ook voor een Hallux Valgus voetklacht, is Joya de eerste keuze. Omdat het zacht elastische materiaal zich aanpast aan je voeten, behoren pijnlijke drukpunten snel tot het verleden.

De ronde afwikkeling van de zolen, zorgen voor een makkelijke afwikkeling van de voet. Tevens is de binnenzool uitneembaar. Hierdoor is de Joya schoen ook te combineren met een eigen steunzool van de podotherapeut.

Op donderdag 24 november helpt bewegingsanalist Randy Bours van Joya u verder op pad. Kom naar de Joya Experience Day! Een afspraak maken voor deze dag is gewenst: 0315-323839. Tijdens deze dag is er voor heren en dames extra collectie aanwezig van het merk Joya.

Graag tot ziens bij JS Schoenen & Voetcomfort 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *