De podotherapeut weet raad!

“Voetklachten? Kom dinsdag 13 december naar onze winkel voor een gratis voetscan”

Op dinsdag 13 december is er weer een inloopspreekuur podotherapie met (sport) podotherapeut Mark Schreurs van Voetencentrum Wender.

Mark is in de ochtend aanwezig tussen 9.00 en 13.00 uur. Wilt u een gratis voetencheck, een schoenadvies van de podotherapeut, heeft u vragen over uw voeten of heeft u de laatste tijd last van voetgerelateerde klachten? Maak dan nu een gratis afspraak en wacht niet langer bij het aanpakken van voetproblemen.

Mark kan deze ochtend een screening van de voet maken. Eventueel is daarna een vervolgafspraak bij de podotherapeut direct in te plannen. Wilt u meer informatie over de service van de podotherapeuten van Voetencentrum Wender? Klik dan hier.

Bel voor een afspraak: 0315-323839. Eventuele vragen vernemen wij dan ook graag. 

Graag tot ziens bij JS Schoenen & Voetcomfort!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *