Finn Comfortdag: vrijdag 28 oktober

“Het Geheim van Finn Comfort zit in de schoen”

Vrijdag 28 oktober is er een speciale Finn Comfortdag bij JS Schoenen. De modellen voor zowel hem als haar van Finn Comfort staan dan in de picture. Onze schoenadviseurs geven graag meer uitleg over dit unieke, uit Finland afstammende, Duitse kwaliteitsmerk.

Het anatomisch gevormde voetbed (tevens uitneembaar) zorgt voor een perfecte ondersteuning van de voet. Daarnaast zijn er verschillende wijdtematen en hebben wij voor zowel hem als haar ook modellen uit de speciale Finnamic collectie. Deze collectie kenmerkt zich door de iets rond aflopende zolen, waardoor de afwikkeling van de voet soepel verloopt en lopen weer een stuk plezieriger wordt. Daarnaast zorgen Finn Comfort schoenen voor een juiste demping bij het neerkomen van de voet, waardoor benen, voeten én rug minder worden belast. Voor veel mensen is Finn Comfort een uitkomst gebleken. Het voetbed is uitneembaar, er is dus ook een mogelijkheid tot het dragen van een eigen steunzool.

Kom naar onze Finn Comfortdag voor meer informatie. Voor iedere klant hebben wij tevens een leuke attentie cadeau.

Graag tot ziens bij JS Schoenen & Voetcomfort!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *