Diverse merken, diverse pasvormen, veel sandalen en slippers bij ons binnen!

“Combineer pasvorm met trend”

Kom naar onze winkel om samen met onze schoenadviseurs te kijken naar de perfecte sandaal of slipper voor uw voeten. Wij hebben veel keuze voor dames, met merken als Finn Comfort, Wolky, Durea, Fidelio, Hartjes, Waldläufer en natuurlijk: Xsensible Stretchwalker. Voor heren merken als Mephisto, Finn Comfort en Birkenstock.

Diverse wijdtematen en bij heel veel modellen, is het voetbed uitneembaar. Hierdoor zijn ook uw slippers of sandalen geschikt voor een eigen inlegzool of steunzool.

Heeft u steunzolen van Voetencentrum Wender? En wilt u een op maat gemaakte slipper van het merk Fits? Dit kan bij ons worden aangemeten. Informeer in de winkel naar de mogelijkheden of bel het centrale nummer van Voetencentrum Wender voor een afspraak in Gaanderen: 088-454 77 00.

Klik hier voor ons aanbod sandalen.

Klik hier voor ons aanbod slippers. En klik hier voor teenslippers.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *