Voetreflexmassage door Minka de Weerd

Vrijdag 25 februari bij JS Schoenen in onze behandelkamer

Met voetreflexmassage worden de reflexpunten (die in verbinding staan met alle delen van het lichaam) op beide voeten gestimuleerd. Door het rustig masseren van deze reflexpunten wordt het zelf genezend vermogen van het lichaam gestimuleerd en komt het lichaam meer in balans.

Daarnaast geeft de voetreflexmassage een zeer weldadige ontspanning en helpt het om uit het hoofd en meer in het lijf te komen. 

Speciale introductieprijs voetreflexmassage

Ter introductie biedt Minka op vrijdag 25 februari de voetreflexmassage aan in 1 van onze behandelruimtes, met 50% introductiekorting, nu dus voor € 22,50 per behandeling. 

De totale behandeling neemt ongeveer 1,5 uur in beslag (intake, koffie of thee en behandeling, nazorg).

U kunt nu een afspraak maken voor vrijdag 25 februari via ons telefoonnummer: 0315-323839. Er kunnen maximaal 5 afspraken gepland worden deze dag, tijden zijn 9 uur, 10.30 uur, 12.30 uur, 14.00 uur en 15.30 uur. Vol = Vol, maar het is ook mogelijk om een afspraak in de praktijk van Minka te maken. Hiervoor kunt u het beste even een mail sturen.

Over Minka

Minka is al enige jaren een vast gezicht in onze winkel. Als schoenadviseuse helpt ze graag bij het vinden van de juiste schoenen. In haar eigen praktijk, praktijk Minka de Weerd, geeft Minka bijvoorbeeld ook zwangerschapsbegeleiding en diverse massage technieken. 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *