DONDERDAG 9 JULI: START ZOMERSALE!

De zomersale start donderdag 9 juli om 11.00 uur. Veel paren met kortingen tussen de 30% en 50%!
 
In verband met het Corona Virus, is er een looproute. We vragen u om bij de ingang een lange witte schoenlepel mee te nemen en deze bij vertrek weer achter te laten. Zijn de schoenlepels op? Vragen we u even buiten te wachten. De herenschoenen sale is buiten in de tent (volg de looproute). De damesschoenen sale is in de winkel.
Bent u wat ouder of heeft u een kwetsbare gezondheid, of bent u liever alleen in de winkel? Ook dat is in de opruiming mogelijk. Wij vragen u dan even te bellen voor een personal shopping afspraak: 0315-323839. Er is ruimte op de maandagmorgen, of dinsdag t/m vrijdag tussen 9.00 en 11.00 uur.
 
De opruiming is niet geldig op onze collectie Xsensible Stretchwalker of de Xsensible Stretchwalker sandalen. Daarnaast zijn voorraadartikelen of doorlopende artikelen niet afgeprijsd.
 
Team Schoenmode Jeannette Gaanderen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *